Otwarte Zgrupowanie Kadry Kata PDF Drukuj Email
wtorek, 28 kwietnia 2015 13:48

W Mi臋dzyzdrojach w dniach 9-12.07.2015r odb臋dzie si臋 Otwarte Zgrupowanie Kadry Kata. Zaj臋cia Prowadzi膰 b臋d膮 trenerzy kadry : Marek Chwiralski - kadeci, juniorzy i seniorzy oraz Wac艂aw Antoniak - grupa Masters. Go艣ciem specjalnym b臋dzie shihan Santo Torre.
Przyjazd na zgrupowanie - 8.07.2015 (艣roda) - rejestracja w recepcji zgrupowania,kt贸ra czynna b臋dzie od godz.15:00 (Mi臋dzyzdroje ul. Le艣na 24, Dom Wczas贸w Dzieci臋cych) oraz kolacja (godz.18:30).
Zaj臋cia od czwartku (9.07) do niedzieli (12.07), trzy razy dziennie w tym dwa treningi na hali na matach do karate. Hala po艂ozona jest naprzeciw miejsca zakwaterowania. Zaj臋cia prowadzone b臋d膮 pod k膮tem przygotowania zawodnik贸w do udzia艂u w wa偶nych imprezach kt贸re b臋d膮 w drugiej po艂owie roku (Mistrzostwa 艢wiata Karate Shotokan w Bielsko-Bia艂a, Grand Prix Bielsko-Bia艂a, Cuprum Cup w Legnicy,European Masters Games w Nicei, Mistrzostwa Europy Karate Shotokan w Anglii, Mistrzostwa Polski Kadet贸w i Junior贸w, Mistrzostwa Polski Karate Shotokan).
Koszt udzia艂u w zgrupowaniu: dzieci do 13 r偶 - 80 z艂, osoby pow 13 r偶 - 140 z艂. Zakwaterowanie i wy偶ywienie (ca艂odzienne) - 400 z艂. Dom Wczas贸w Dzieci臋cych dysponuje niewielk膮 ilo艣ci膮 pokoi wieloosobowych, dlatego o uzyskaniu zakwaterowania w tym o艣rodku b臋dzie decydowa膰 kolejno艣膰 nadsy艂anych zg艂osze艅. Zakwaterowanie w innych o艣rodkach b臋dzie dro偶sze.
Zg艂oszenia na zgrupowanie przyjmowane b臋dzie wraz z nades艂aniem zaliczki w wysoko艣ci 50 z艂 dla os贸b kt贸re zg艂osz膮 si臋 na treningi (bez zakwaterowania) i 150 z艂 kt贸re zam贸wi膮 zakwaterowanie i udzia艂 w treningach. P艂atno艣膰 na konto bezpo艣redniego organizatora zgrupowania - AKK-AZS Shogun Szczecin 60 1020 4795 0000 9102 0110 8273. Zg艂oszenia prosz臋 przysy艂a膰 mailem: na adres Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰. . Zg艂oszenia prosz臋 przysy艂a膰 do 15.06.2015. Osoby kt贸re prze艣l膮 ca艂膮 kwot臋 za zgrupowanie otrzymaj膮 10% zni偶k臋 op艂at czyli zakwateraowanie z wy偶ywieniem oraz z op艂at膮 za treningi wynosi 480 z艂. Pozosta艂a cz臋艣膰 op艂aty na miejscu po przyje藕dxie na zgrupowanie.

Zapraszam na wsp贸lne treningi.
Oss

Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.