Szkolenia na licencję trenerską 2016 PDF Drukuj Email
sobota, 09 maja 2015 08:41
Polski Związek Karate organizuje szkolenia na licencję trenerską 2016 w trzech terminach (do wyboru przez trenerów klubowych):

1. W Pruszkowie w dniach 20-21.06.2015 Przyjazd uczestników 20.06.2015 (sobota) do 11:30 do hotelu ComfortBiznes Pruszków ul. Bolesława Prusa 1, zajęcia zaczynają się od godz 12:00 w sobotę i kończą się do 12:00 w niedzielę. Koszt udziału w tym szkoleniu - 150 zł od osoby za zakwaterowanie (w pokoju dwuosobowym) i pełne wyżywienie (trzy posiłki - obiad i kolacja w sobotę oraz śniadanie w niedzielę) oraz opłata za licencję trenerskąna 2016 - 100 zł. Czyli łącznie 250 zł, płatne na miejscu po przyjeździe lub na konto Związku. Dojazd do hotelu z dworca Warszawa Centralna pociągiem podmiejskim który kursuje co 20 min, czas jazdy z dworca Warszawa Centralna do stacji Pruszków ok. 40 min. Samochodem z Warszawa Centralna do hotelu jest ok. 17 km i czas jazdy ok. 25 min

2. W Międzyzdrojach 11.07.2015 (sobota) Przyjazd uczestników do godz 11:00 do Domu Wczasów Dziecięcych Międzyzdroje ul. Leśna 24, Zajęcia zaczynają się o godz 11:30 i skończą się ok. 17:30. Na miejscu będzie możliwość wykupienia obiadu. Opłata za udział 100 zł płatne na miejscu przed szkoleniem lub na konto Związku.

3. W Pleszewie 5.09.2015 (sobota) Przyjazd uczestników szkolenia do godz.11:00 do hotelu Stara Stajnia k. Pleszewa. Zajęcia będą od 11:30 do 17:30, w obiekatch hotelu. Podobnie jak w latach ubiegłych. Opłata 100 zł, płatna na miejscu lub na konto Związku

Copyright © 2018. Polski Związek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.