Egzaminy na dan PDF Drukuj Email
czwartek, 14 maja 2015 19:45
W najbli偶szym czasie planowane s膮 dwa egzaminy na dan. Jeden odb臋dzie si臋 w Poznaniu 13.06.2017 o godz. 17:00 w sali przyul. Raszy艅skiej 48 (Zesp贸艂 Szk贸艂 Budowlano-Drzewnych). Op艂at臋 za egzamin w wysoko艣ci 300 z艂 mozna wp艂aci膰 na konto Zwi膮zku lub wp艂aci膰 przed egzaminem przy sk艂adaniu dokument贸w. Osoby kt贸re chc膮 przyst膮pi膰 do egzaminu proszone s膮 o zg艂oszenie tego faktu drog膮 mailow膮 na adres - Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰. . W zg艂oszeniu poda膰 imi臋, nazwisko, dat臋 urodzenia i nazw臋 klubu w kt贸rego jest cz艂onkiem oraz na jaki stopie艅 karate zdaje. Na sal臋 treningow膮 nale偶y zg艂osi膰 si臋 na p贸艂 godziny przed rozpocz臋ciem egzaminu.
Przed egzaminem nale偶y dostarczy膰:
1. Zgod臋 prezesa lub trenera klubowego na przyst膮pienie do egzaminu,
2. Wp艂at臋 lub potwierdzenie wp艂aty na konto Zwi膮zku,
3. Zdj臋cie do certyfikatu.

Kolejny egzamin odb臋dzie si臋 w Pleszewie 4.09.2015r (pi膮tek). Dok艂adniejsze informacje dotycz膮ce miejsca egzaminu i godziny rozpocz臋cia tego egzaminu b臋d膮 podane w teriminie p贸藕niejszym
Poprawiony: czwartek, 14 maja 2015 19:47

Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.