Sprawy bieżące PDF Drukuj Email
niedziela, 07 czerwca 2015 21:04
W tym miesiącu kończymy w klubach sezon szkoleniowy i zaczynamy sezon wakacyjno-obozowy. W większości klubów jest to okres przeprowadzania egzaminów na stopnie uczniowskie. Zwracam się z prośbą do wszystkich szkoleniowców aby przeprowadzić egzaminy w pierwszej połowie czerwca i szybko dostarczyć protokół do biura w Szczecinie w celu wystawienia certyfikatów na stopnie kyu, tak aby wręczyć dyplomy swoim uczniom jeszcze przed zakończeniem zajęć. Czasu zostało więc niewiele.
W tym tygodniu nasz zawodnik Kamil Warda startować będzie na Pierwszych Europejskich Igrzyskach Olimpijskich w Baku. Trzymamy za niego kciuki.
Ze względów organizacyjnych musieliśmy zmienic termin trzeciego szkolenia na licencję trenerską 2016, Zajęcia odbędą się w hotelu Stara Stajnia w Zawidowicach k.Pleszewa 19.09.2015. Dokładna informacja o tym szkoleniu będzie na naszej stronie przed szkoleniem. 18.09.2015 w Pleszewie odbędzie się egzamin na dan w ramach Związku.

Copyright © 2018. Polski Związek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.