V Sucholeski Bieg 10-tka Fightera PDF Drukuj Email
niedziela, 25 czerwca 2017 23:23

Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w V Sucholeskim Biegu ,, DZIESIĄTKA FIGHTERA" 2 lipca 2017 roku w niedzielę
na dystansie: 10km, 5 km, 5 Nordic Walking, oraz Biegu Dziecięcym ,, 1/2 Mili FIGHTERA" - 800 m

Dla dzieci odbędą się również konkurencje 60 m, skok w dal, oraz rzut piłką lekarską i wiele innych atrakcji (szczegóły na http://www.sucholeskadycha.pl/)

Impreza jest w ramach GRAND PRIX WIELKOPOLSKI BIEGÓW ULICZNYCH  10 km. Ma wymiar   charytatywny, gdyż część środków  od każdego BIEGACZA zostanie przekazane na Fundację celem wsparcia leczenia osób  cierpiących na  NOWOTWÓR (informacje o osobach wspieranych znajdują się na stronie internetowej i FBhttps://www.facebook.com/Sucholeska-Dziesiątka-Fightera-472487652824045/). Zapraszam wszystkich do wsparcia tej idei. Biegnąc dla nich dajemy im siłę do walki z chorobą. Każdy może zrobić tylko tyle, i aż tyle!

Zapraszamy całe rodziny, szczególnie dzieci, które pobiegną dla 3-letniego Nathaniela Konopczyńskiego, a dorośli dla Pana Wacława Antoniaka działacza sportowego i wieloletniego Prezesa Polskiego Związku Karate.

Mile widziani też wolontariusze. Jeżeli ktoś nie może pobiec to proszę przekaz tę informację dalej promując Bieg!

Mariusz Siebert

Koordynator Biegu

tel. 608-331-944, 695-444 416

Copyright © 2017. Polski Związek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.