"Sport w szkole" projekt w ramach programu Erasmus PDF Drukuj Email
艣roda, 06 czerwca 2018 19:49

聽Polscy trenerzy, dzia艂aj膮c w ramach du偶ego europejskiego "Sport w szkole - Umys艂 i Ruch", w tym miesi膮cu ko艅cz膮 zaj臋cia szkoleniowe w czterech wybranych szko艂ach podstawowych. Po zako艅czeniu zaj臋膰 w szko艂ach, naukowcy z czterech europejskich uniwersytet贸w opracuj膮 wnioski ko艅cowe wynikaj膮ce z bada艅 prowadzonych w sze艣ciu krajach z naszego kontynentu.

聽Pod koniec tego roku Polski Zwi膮zek Karate zorganizuje ostatnie spotkanie szkoleniowe podsumowuj膮ce ten bardzo ciekawy program聽 realizowany w ramach programu Erasmus plus Sport przez 6 narodowych federacji karate (Portugalii, Hiszpanii, Francji, Niemiec, Polski i W艂och). Pod koniec roku b臋dziemy mieli do dyspozycji wnioski wynikaj膮ce z tych bada艅. Oczekujemy bardzo ciekawych materia艂贸w promuj膮cych karate.

聽W czasie wakacji planujemy przeprowadzenie szkolenia dla trener贸w karate z PZK prezentuj膮ce dotychczasowe osi膮gni臋cia naszych trener贸w realizuj膮cych ten projekt.

Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.