Aktualno艣ci PDF Drukuj Email
艣roda, 05 grudnia 2018 21:54
聽Zbli偶a si臋 koniec roku kalendarzowego, jest to okres podsumowa艅 dzia艂a艅 i tworzenia projekt贸w na 2019 rok. W wi臋kszo艣ci klub贸w prowadzone s膮 egzaminy na stopnie uczniowskie. Aby to wszystko opanowa膰 nale偶y dzia艂a膰 w spos贸b uporz膮dkowany.
Wszystkie kluby kt贸re zamierzaj膮 organizowa膰 w ramach Zwi膮zku zawody sportowe, proszone s膮 o nadsy艂anie swoich propozycji na adres Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰. .
Kalendarz g艂贸wnych imprez b臋dzie podobny do tego jaki by艂 w tym roku, tzn. w marcu b臋d膮 Mistrzostwa Polski Senior贸w Karate Olimpijskiego, w kwietniu b臋d膮 Mistrzostwa Polski Junior贸w i M艂odzie偶owc贸w Karate Olimpijskiego,a w miesi膮cach maj-czerwiec MMM. Ponadto b臋d膮 rozgrywane Mistrzostwa Polski Shotokan oraz Puchar Polski Shotokan. W zawodach tych b臋d膮 bra艂y udzia艂 kluby maj膮ce op艂acon膮 licencj臋 klubow膮 na 2019 rok.
聽Protoko艂y egzaminacyjne prosimy nadsy艂a膰 na adres Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰. . Aby jeszcze przed 艣wi臋tami certyfikaty mog艂y dotrze膰 do karatek贸w, nale偶y odpowiednio wcze艣nie przes艂a膰 protoko艂y.
Zawodnicy bior膮cy udzia艂 w zawodach musz膮 mie膰 stopnie w艂a艣ciwe wg regulaminu organizatora zawod贸w.
聽Jeszcze przed 艣wi臋tami odb臋d膮 si臋 - szkolenie na licencje trenerskie w Lublinie, szkolenie s臋dziowskie w Swarz臋dzu i konsultacja kadry kata w Szczecinie. Zapraszamy wszystkich ch臋tnych na te szkolenia.
Poprawiony: 艣roda, 05 grudnia 2018 22:01

Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.