Nowy rok kalendarzowy PDF Drukuj Email
czwartek, 03 stycznia 2019 18:53
呕ycz臋 wszystkim karatekom udanego 2019 roku, aby nie ustawali w drodze swojego rozwoju w karate.
Wszystkim klubom 偶ycz臋 dobrych wynik贸w na zawodach regionalnych, zawodach mistrzowskich i zawodach mi臋dzynarodowych.聽
聽W ramach Zwi膮zku nadal b臋dziemy rozgrywali zawody regionalne i mistrzowskie. Wszystkie kluby chc膮ce uczestniczy膰 w tych zawodach musz膮 mie膰 aktualne licencje klubowe, zawodnicy musz膮 mie膰 aktualne licencje zawodnicze oraz stopnie odpowiednie do poziomu zawod贸w w jakich b臋d膮 brali udzia艂. Kluby kt贸re wp艂ac膮 op艂at臋 za licencj臋 klubow膮 (450 z艂 przy wp艂acie do 15.02.2019 lub 500 z艂 po tej dacie) powinny okre艣li膰 na jaki adres i na kogo wystawi膰 faktur臋 za t臋 wp艂at臋 - na klub, sponsora, urz膮d finansuj膮cy klub itp.
Dla klub贸w bior膮cych udzia艂 w rywalizacji sportowej 偶ycz臋 udanych przygotowa艅 do zawod贸w mistrzowskich. W obecnym p贸艂roczu rozegrane zostan膮 wszystkie zawody mistrzowskie we wszystkich kategoriach wiekowych, a za wynikami osi膮gni臋tymi na tych zawodach, p贸jd膮 punkty kt贸re przek艂adaj膮 si臋 na 艣rodki, na jakie mog膮 liczy膰 zawodnicy i kluby.

Copyright © 2019. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.