Otwarte Zgrupowanie Karate PDF Drukuj Email
poniedzia艂ek, 01 wrze艣nia 2014 10:25
W dniach 19-21.09.2014r w G艂ubczycach odb臋dzie si臋 Otwarte Zrupowanie Karate prowadzone przez shihana Santo Torre (7dan). Zaj臋cia odbywa膰 si臋 b臋d膮 w hali O艣rodka Kultury, Oswiaty i Sportu w G艂ubczycach ul. Olimpijska 1.
Pierwszy trening odb臋dzie si臋 w pi膮tek w godzinach 17:00-18:15 (dla grupy m艂odziezowej) i w godzinch 18:30-20:00 (dla kadry i grupy instruktorskiej).
Zakwaterowanie jest przygotowane w hotelu Domino (G艂ubczyce ul. Slowackiego 3) Z hotelu jest bezpo艣rednie wej艣cie na hal臋, gdzie odbywa膰 si臋 b臋d膮 zaj臋cia na zgrupowaniu.
Koszt udzia艂u w zgrupowaniu:
- dla m艂odzie偶y do 14 r偶 - 50z艂 (13Euro),
- dla os贸b powy偶ej 15 r偶 - 100z艂 (25 Euro).

P艂atne przy zapisach przed rozpocz臋ciem zgrupowania.
Koszt dziennego wy偶ywienia i zakwaterowania w hotelu sportowym "Domino" wynosi 100z艂 od osoby za kazdy dzie艅. Rezerwacja miejsc hotelowych bezpo艣rednio w hotelu Domino - telefon 77 485 0901 lub e-mailem Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰. . Przy zg艂oszeniu nale偶y poda膰 偶e jest to rezerwacja w zwi膮zku z udzia艂em w zgrupowaniu, na has艂o karate. Normalnie cena za pok贸j jest duzo wyzsza.
Zg艂oszenia na zgrupowanie u sensei Janusza Ho艂dy tel.- 725 486 205 lub mailem Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰.

Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.