Zgrupowanie kadry kata WKF PDF Drukuj Email
czwartek, 04 wrze艣nia 2014 20:22

W zwi膮zku z planowanym seminarium kata z shihan Santo Torre 7 dan w G艂ubczycach planuje si臋 zorganizowanie trening贸w dla kadry kata m艂odzik贸w,kadet贸w,junior贸w oraz senior贸w. Treningi odb臋d膮 si臋 od dnia 18.09 tj. czwartku o godz. 17.00 oraz w kolejne dni 2 razy dziennie.
Wobec powy偶szego uprzejmie prosz臋 o kontakt z semsei Markiem Chwiralskim w celu uzgodnienia szczeg贸艂贸w zgrupowania.
Szkolenie to jest w ramach przygotowywania kadry do udzia艂u w zawodach mi臋dzynarodowych i do udzia艂u w World Games 2017. Z tego sk艂adu kadry wybierani b臋d膮 zawodnicy do reprezentacji, kt贸ra b臋dzie bra艂a udzia艂 w zawodach mi臋dzynarodowych w tym roku. Ponadto udzia艂 w wybranych zawodach krajowych oraz wybranych zawodach mi臋dzynarodowych punktowa膰 b臋dzie w rankingu zawodnik贸w startuj膮cych w PZK. Pierwszych dw贸ch lub trzech zawodnik贸w z tego rankingu (w ka偶dej kategorii wagowej i z kata) wejdzie do nowej kadry na 2015.
Poprawiony: wtorek, 09 wrze艣nia 2014 21:38

Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.