Egzaminy na stopnie kyu PDF Drukuj Email
niedziela, 07 wrze艣nia 2014 20:52

Na naszej stronie zamieszczona jest aktualna lista trener贸w na 2014 na kt贸rej zaznaczony jest wykaz ilo艣ci przeprowadzonych egzamin贸w przez poszczeg贸lnych trener贸w maj膮cych licencje na ten rok. Wykaz jest aktualny.
Wida膰 jak aktywni s膮 niekt贸rzy trenerzy w szkoleniu i przeprowadzaniu egzamin贸w na stopnie uczniowskie. Wida膰 te偶 brak aktywno艣ci w tym zakresie u cz臋艣ci naszych trener贸w.
W najbli偶szym czasie przeprowadzimy w ramach naszego Zwi膮zku podzia艂 obowi膮zk贸w szkoleniowych i organizacyjnych mi臋dzy naszymi trenerami. Oczywi艣cie obowi膮zki takie b臋d膮 pe艂nili szkoleniowcy kt贸rzy s膮 aktywni i prowadz膮 normaln膮 dzia艂alno艣膰 szkoleniow膮 w swoich klubach. Nie mo偶na powiedzie膰, 偶e kto艣 prowadzi normaln膮 dzia艂alno艣膰 szkolniow膮 jak nie ma wynik贸w na zawodach, ma ma艂o licencji zawodniczych i nie przeprowadza egzamin贸w w swoim klubie.
Prosz臋 sprawdzi膰 czy wszystkie egzaminy zosta艂y zanotowanie na tej li艣cie. je艣li kto艣 ma zastrze偶enia do tego wykazu, to prosz臋 skontaktowa膰 si臋 z naszym biurem, drog膮 mailow膮 i wskaza膰 nieprawid艂owo艣ci kt贸re dotycz膮 jego klubu lub jego samego.

Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.