Pismo do cz艂onk贸w PZK PDF Drukuj Email
艣roda, 18 kwietnia 2018 17:27
Pismo do cz艂onk贸w PZK

Mistrzostwa Polski Junior贸w M艂odszych, Junior贸w i M艂odzie偶owc贸w PDF Drukuj Email
poniedzia艂ek, 16 kwietnia 2018 23:36

聽Za kilka dni w Suchym Lesie odb臋d膮 si臋 Mistrzostwa Polski Junior贸w M艂odszych, Junior贸w i M艂odzie偶owc贸w. Za wyniki w tych zawodach zawodnicy mog膮 otrzyma膰 punkty oraz 艣rodki finansowe na dalsze szkolenie. Dlatego wszystkie kluby kt贸re maj膮 zawodnik贸w w tych kategoriach wiekowych powninny wzi膮膰 udzia艂 w tej imprezie. Zgodnie z opini膮 pracownik贸w MSiT tylko w艂a艣ciwe Polskie Zwi膮zki Sportowe maj膮 prawo robi膰 zawody o randze mistrzowskiej w swoich dyscyplinach, dlatego Polski Zwi膮zek Karate od 38 lat robi zawody mistrzowskie we wszystkich kategoriach wiekowych. Teraz przyszed艂 czas na Mistrzostwa Polski Junior贸w M艂odszych, Junior贸w i M艂odzie偶owc贸w. Zgodnie z przepisami tylko PZS mo偶e szkoli膰 i udziela膰 licencji s臋dziowskich w swojej dyscyplinie sportu. Licencje nadane poza Zwi膮zkiem maj膮 warto艣膰 papieru na kt贸rym zosta艂y wypisane.

聽Do zobaczenia na zawodach w Suchym Lesie.

Informacja w sprawie cz艂onkostwa WKF PDF Drukuj Email
pi膮tek, 13 kwietnia 2018 13:31
聽W wyniku, najprawdopodobniej, wprowadzenia w b艂膮d prezesa WKF Antonio Espinosa, on wystosowa艂 pismo do PUK o przyznaniu tej organizacji cz艂onkostwa WKF. Spraw臋 t臋 b臋dziemy wyja艣niali w najbli偶szym czasie.

Informacje bie偶膮ce dotycz膮ce aktualnych dzia艂a艅 w ramach PZK PDF Drukuj Email
pi膮tek, 13 kwietnia 2018 12:51

1. W Suchym Lesie w dniach 21-22.04.2018 odb臋d膮 si臋 kolejne Mistrzostwa Polski Junior贸w M艂odszych, Junior贸w i M艂odzie偶owc贸w . Jest to bardzo wa偶na impreza, kwalifikuj膮ca do kadry Polski w tych kategoriach wiekowych..Za kilka dni zamkni臋ta b臋dzie mo偶liwo艣膰 zg艂aszania zawodnik贸w, dlatego nie ma na co czeka膰 ze zg艂oszeniami.

2. W Swarz臋dzu w dniach 26-29.04.2018 odb臋dzie si臋 zgrupowanie kadry Polski kata we wszystkich kategoriach wiekowych. G艂贸wnym trenerem zgrupowania b臋dzie znany ekspert karate maestro Santo Torre z W艂och. W dniach 27-29.04 b臋dzie to zgrupowanie otwarte dla wszystkich ch臋tnych. Na otwartym zgrupowaniu b臋d膮 zaj臋cia dla dzieci (do 14 r偶) oraz dla zawodnik贸w nie wchodz膮cych w sk艂ad kadry oraz trener贸w karate. Dok艂adne informacje b臋d膮 podane w najbli偶szym czasie.

3. W najbli偶szym czasie powo艂ane zostan膮, w ramach nowego Zarz膮du, nowe komisje zadaniowe.

Poprawiony: pi膮tek, 13 kwietnia 2018 12:52

<< pierwsza < poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 nast臋pna > ostatnia >>

Strona 1 z 18
Copyright © 2018. Polski Zwi膮zek Karate - Komisja Sportowa WKF/Shotokan.